Alta metoda de curatat calculatorul/windows

Cu ajutorul acestei aplicatii se poate elibera din spatiul de pe disc si se poate elibera spatiu pe partitia cu windows cautand folderele mari si de asemenea fisierele mari. Exact cum apare in imagine eu de exemplu aveam 47 de gb ocupati din 100 si ceva de gb. Si spatiul acesta ocupat este la a2a transa de eliberare, am mai sters am si mutat pe partitia cealalta. Acum am ajuns la vreo 35gb ocupati din partitia primara in majoritate ocupati doar cu sistemul de operare si cu programele importante.
Sincer mai sunt vreo 2 foldere mari in dosarul Program Files insa o sa eliberez mai mult in curand cand o sa dezinstalez pe acestea.
Fata de postarea  in care povesteam despre stergerea fisierelor temporare si folosirea utilitarelor de curatare in aceasta voi vorbi despre posibilitatea de a muta sau sterge definitiv fisiere mari pe care nu intotdeauna stim ca le avem. De exemplu unii din noi pornim descarcari ale unor arhive mari exemplu de marime cca 60 de gb arhivat. De multe ori daca acel sistem se restarteaza brusc sau browserul ne da eroare acele fisiere raman poate nu de fiecare data intregi, sau poate uneori fisierele temporare de download isi opresc spatiul pe disc de dimensiune intreaga dar ele nici nu au apucat sa se copie un procent. Asa se intampla de exemplu la programe de p2p si filesharing unde de multe ori fisierul temporar are dimensiunea completa a fisierului final descarcat.
Deci cu acest gen de programe si sunt mai multe , se pot vedea dintr-o privire folderele si fisierele mari si aceasta curatare o pot face atat utilizatorii incepatori cat si cei avansati.
Eu de exemplu am mutat cateva fisiere de firmware de actualizare de la telefonul meu, pe langa care am gasit si tot istoricul actualizarilor aplicatiilor de pe telefon.
Am gasit aceasta postare pe internet pe pagina unui baiat foarte priceput si puteti sa vizitati pagina pentru mai multe idei de folosire a programelor de genu cat si mai multe programe.
Link in engleza

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC