Butonul assist de pe laptopuri sony

Am sa incep cu motivul acestei postari si anume am cautat la un moment dat chiar decurand
explicatia butonului assist de pe laptopuri model vaio si nu am gasit pe nicaieri. La un moment dat am avut nevoie sa pornesc laptopul de pe usb si am reusit eu sa intru in bios cu F2 atunci insa daca nu stii unde sa umbli este greu sa setezi ordinea de boot din bios la aceste laptopuri. Sincer va spun ca nu am gasit pe net nici o alta pagina care sa explice utilitatea acestui buton.

In continuare o sa explic pe scurt ce face acest buton si cel mai important cum poate fi activat si la ce va puteti astepta.
1. Acest buton este o scurtatura intre un meniu de "service".
  -Acest meniu contine scurtaturi de exemplu daca windows a fost preinstalat cu acel laptop in acel meniu se va gasi un buton de restaurare rapida a sistemului de operare.
  -Acesta mai contine si un acces rapid la optiunea de boot dupa medii externe cum ar fi usb sau cd.
  -Din meniul assist se poate accesa bios si acolo se mai pot face anumite setari .
2.Meniul assist se poate accesa in urmatorul fel:
  -Pentru a continua se inchide laptopul.
  -Cu laptopul stins se apasa o singura data pe butonul assist si laptopu va porni si o sa dureze putin sa dispara logo dupa care apare un meniu de obicei pe fond gri in care va funtiona si mousele touchpad.
  -Am mai citit pe net ca mai este o alta varianta pt cei care au si butonul vaio sa se mentina apasate butoanele assist si vaio si ar aparea alt meniu de recuperare rapida si diagnostic dar eu nu am incercat pana acum.
Deci serios pe tot internetul nu prea am vazut sa existe explicatia asta simpla, poate in manualul laptopului o fi . Treaba este asemanatoare si la alte laptopuri cu astfel de butoane chiar si la tablete. Eu va urez un weekend placut si o vreme cat mai placuta.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL