imvu multi music player probleme player

Pe imvu exista multe optiuni frumoase si avansate de petrecere a timpului in mediu virtual. Una din aceste optiuni puse in discutie zilele astea si pe forumul imvu este cea a playerului atarnat de perete care la unii functioneaza defectuos.
Am avut si eu asa problema si se pare ca in cazul de fata a fost din cauza sistemului de operare care inca era windows xp si care se pare ca nu mai avea softuri de integrare avansata a extensiilor si pluginurilor. Nu am incercat cu o actualizare a browserului internet explorer insa rezolvarea a venit prin actualizarea sistemului de operare la windows 7. Instalarea unui sistem de operare actualizat se pare ca a rezolvat problema pentru ca treaba era testata in momentul care ma conectam cu contul de pe un calculator cu windows 7 mergea fara probleme.
Din dicutii am inteles ca au fost introduse anumite coduri noi in codul sursa a acelui player si de aceia actualizarea este necesara de multe ori pentru a rezolva aceasta problema. Uneori puteti rezolva problema prin descarcarea kit de instalare a imvu si instalare a versiunii noi.
Puteti derula discutii pe forum in engleza .

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL