Cum elimini reclamele tremendous sale cat si alte pluginuri malitioase fortate in browser

Zilele astea am fost nevoit sa devirusez sistemul de operare al cuiva de asemenea programe malitioase aparute mai nou si dintre acestestea s-a intamplat sa fie chiar tremendous sale un plugin de acesta data din cate am putut sa vad ascuns, se ascunsese cumva ca in extensiile broserului nu se vedea (browser chrome) la extensii acolo este goala lista si nu arata,
dar am reusit sa vad initial pluginul activat in managerul de activitati chrome (task manager) care se poate gasi in meniul browserul chrome. Dupa devirusare tot acolo va puteti uita sa verificati daca mai este vreun plugin malitios activat. Iar devirusarea se face cu urmatoarele lucruri prezentate in aceasta postare.
Deci initial o sa descarcati ADWCLEANER care este un soft grozav, nu trebuie instalat ci doar rulat, acesta va devirusa calculatorul de majoritatea daca nu toti virusii de gen adware si soft malware virus program. Dupa ce veti scana cu acesta calculatorul va cere restart iar dupa veti avea un windows mai curat. In imaginea alaturata vedeti ce butoane trebuiesc apasate pentru curatare. Ca ideie dupa ce am scanat cu acest program pluginurile din browser (chrome) mi au fost dezvaluite si am putut sa elimin restul de pluginuri ramase nedorite.
Un alt program de curatare care o sa faca windowsul luna este MALWAREBYTES ANTI-MALWARE care acesta este un program bine cunoscut de toti cei care au cautat vreodata un antivirus independent care sa aiba euristica avansata si totusi sa nu fie obligatoriu un scut antivirus. Cu acesta o sa scanati normal si la final eliminati toate resturile. Daca cineva are neclaritati in ceia ce priveste metodele de scanare folosite ma poate intreba. Astept parerile voastre.

Link descarcare ADWCLEANER
Link descarcare MALWAREBYTES ANTI-MALWARE
Link versiune in engleza mai detaliat

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL