Cum am rezolvat eu: failed to load library 'dxva2.dll' - rezolvare usoara

Evolutia sistemelor de operare ne ia pe neasteptate, unii din noi dorim sa flosim in continuare un anumit sistem de operare care de acum a ramas oarecum in urma, in ziua de azi un sistem de operare vestit care este inca folosit desi ii lipesc anumite necesitati software existente in versiunile noi din sistemele de operare microsoft enumerand vista,7, 8 sau chiar versiunea de proba a sistemului de operare 10. Azi suntem fortati sa ramanem la sisteme de operare inferioare din cauza configuratiilor calculatorului care sunt asamblate pentru a utiliza sisteme de genu 2000/xp.
Cum am descoperit aceasta eroare, pai un prieten a instalat skype, instalarea a fost ok, dar când a  încercat să deschida Skype, eroarea apare la fel ca imagine. Revolvarea este in felul urmator si nu necesita momentan actualizarea sistemului de operare ceia ce ar fi costisitor d.p.d. vedere timp si pentru unii banda de internet in cazul sticurilor de net. Desigur pentru a nu pierde timp cu softuri de curatat registri sau a sistemului de operare intai trebuie sa intelegem despre ce e vorba de ce primim eroarea aceasta dupa care sa rezolvam promt. Ei bine se pare ca acea librarie necesitata de skype este de fapt inclusa in directx probabil in ultima versiune poate 11 sau 12 insa windows xp a fost facut sa functioneze cu directx 9 si 9beta alte versiuni pe windows xp sunt total la incercare. Acum multi or sa spuna ca acea librarie ar trebui sa fie inclusa si in versiuni mai vechi si ca cineva ar trebui sa isi verifice sistemul de operare eu nu cred ca e corect.
Ca rezolvare eu am descarcat pur si simplu libraria si am plasat acel fisier in folderul radacina al programului skype(in folder langa executabil) unde acesta a reusit sa il citeasca si sa il foloseasca ca atare.
Se acceseaza linku se descarca in felul descris iar la pasul 2 se alege pentru descarcare ultima versiune aparuta a fisierului (librariei). Dupa descarcare aceasta arhiva se dezarhiveaza in folderul respectiv al aplicatiei "C:\Program Files\Skype\Phone" sau pur si simplu in folderul windows a sistemului de operare pentru a putea fi folosita de alte aplicatii de asemenea.
Forum in engleza
Link descarcare librarie
Link descarcare skype 1 skype 2

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker