Inca un Remediu impotriva virusului ’’Politia Romană’’

Saptamana trecuta intr-o vineri pe 15 se pare ca a mai fost o campanie de lansare a virusului "politia romana", trei cunoscuti virusati navigand pe facebook sau cine stie ce alt site care foloseste sistem de reclame acceptand si model de reclame popup dinacelea sacaitoare(chiar si de filme online). Ce am realizat eu este ca si acest virus denumit "politia romana" viruseaza oamenii printr-un popup dintr-o reclama, parandu-se ca infectia este mai anevoiasa adica practic nu te mai virusezi asa repede cu acest virus daca folosesti un popup bloker.
Virusii de tip ’’ransom’’, ce solicita bani în schimbul deblocarii calculatorului, ameninta milioane de utilizatori din lume cu un pretins mesaj al poliției, deci nu este nigi gresit numit "politia romana" dar nu este nici un virus care viruseaza numai sisteme romanesti ci mai mult prin alte tari se cer alte sume mai mari pentru "deblocarea fisierelor utilizatorului".
Ok in linii mari, eu folosesc Chrome dupa ce am observat ca firefox se actualiza mai repede decat micile extensii pe care le aveam eu instalate, iar micul tutorial despre instalarea acestui popup bloker este pentru acest browser dar sunt sigur ca o sa gasiti extensii popup block si pentru Firefox. Pe Opera se pare ca este inclus automat un popup bloker din instalarea simpla fara sa fie nevoie de adaugarea separata a acestuia(am citit pe undeva).
Practic poti instala programul meu favorit popup bloker de aici daca aveti Chrome o sa va duca exact la pagina acestuia. In cazul in care ai browserul Chrome si navighezi momentan cu acesta poti accesa acest link si poti vizita pagina Google Store(magazin google) unde poti gasi tot felul de aplicatii gratuite inclusiv acest popup bloker.
"Utilizatorii infectați cu soft-ul periculos Trojan.Ransom.IcePol pot folosi instrumentul furnizat de Bitdefender, pentru a șterge virusul din computere prin accesarea linkului următor http://download.bitdefender.com/removal_tools/BDRemoval_Trojan_Ransom_IcePol.exe și rularea uneltei în Safe Mode."
Mai multe detalii.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC