unsafe script yahoo mail sau de ce nu se mai incarca pagina de mail

     Azi voi da o solutie celor care nu isi mai pot accesa email-ul de yahoo probabil pe nici un browser , personal cred ca problema este generata de reclamele contextuale care ar trebui sa iti afiseze reclame relevante pentru tine unde se pot afisa reclame vizavi de mailuri spam tendentioase sau din ceia ce ai vizitat(istoric) prin browserul acela (ex: Chrome, Mozzila, Safari), as mai adauga ca persoanele care au aceasa problema ar putea sa se astepte si la o blocare a sistemului ulterioara din cauza virusului politia romana .
    Rezolvarea este simpla momentan serverele sunt in lucru se pare ca sefii yahoo s-au gandit sa faca o curatenie de anu nou asa sa intre in noul an curati la suflet si in server, acestea sunt probleme ulterioare, acum ca exista problemele astea nu am testat daca o reinstalare de windows ar rezolva treaba asta pt ca exista problema cum am precizat ca apar reclamele si din ceia ce s-a vizitat pe calculatorul respectiv ulterior fiind filtrate de disteptaciunea browserelor moderne care verifica scripturile si alte dracovenii dinastea complicate pentru multi dintre utilizatori.
Rezolvare.
1) In figura 1 se poate vedea scutul acela gri din dreapta, se da click pe el dupa care se da click pe scrisul acela "Load unsafe script" nu stiu daca mai apare vreo caseta de dialog dar dupa aceia ar trebui sa se incarce casuta postala corect.
2) In figura 2 pe browserul companiei Mozilla de asemenea se poate observa un scut selectat de mine unde puteti accesa meniul "Disable protection on this page" si de asemenea o sa se incarce casuta postala cum trebuie.
De evidentiat faptul ca in oricare alt browser daca va apare un astfel de scut puteti sa deblocati pagina asa acum in alte cazuri daca cunoasteti continutul paginei puteti sa continuati iar daca nu cunoasteti continutul si utilitatea paginii pe care doriti sa o vizitati va sfatuiesc sa nu continuati accesarea. Pana la poastarea viitoare multumesc de lectura si un an nou cu tot ce va doriti si cu mai multe rezultate.


Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL