Cum instalez aplicatii pe android usor



Dintre toate metodele de instalat programele (jocuri, aplicatii, etc) pe android eu am descoperit un site care mi a placut de prima oara,  are nevoie doar de descarcarea unui programel cu care siteul certifica echipamentul android pe care il aveti. o a explic in continuare cum se instaleaza Yahoo Messenger de acolo, este o operatiune simpla si fara riscuri :) in pasi urmatori. Cititi in urmatoarele randuri cum se instaleaza aceasta aplicatie de necesitate pentru majoritatea dintre noi

1) Se acceseaza pagina de pe echipamentul android(tableta, tel) http://www.1mobile.com/ in care avem o casuta de cautare sus pe mijloc in care punem sa cautam "yahoo messenger"
2) Dam click pe primul rezultat urmand sa descarcam un installer pe care o sa il folosim sa instalam managerul de download.
3) De retinut ca sistemul android are presetat sa nu instaleze din surse necunoscute o sa trebuiasca sa intrati si sa bifati instalarea din surse necunoscute.
4) La finalizarea instalarii apasand "Open"(Deschide) o sa ne apara managerul care incepe deja sa descarce yahoo messenger.
5) Acum dupa ce banuiesc ca am instalat si messengeru-l ne conectam pe id-ul de mess dupa care incercam sa sunam pe cineva cu video call figura alaturata.
6) De atentionat ca video call nu o sa functioneze din prima, o sa ne ceara automat sa instalam ceva de genu "yahoo plugin".
7) O sa apara o fereastra de genu figura 2 in care selectam 1Market App dupa care putem apasa unul din butoanele Always sau Just Once.
Dupa cum vezi este foarte usor, astept pareri.
Pagina 1mobile

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Exista sau nu virusi pe Filelist traker

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL