Cannot find OpenMG secure module SonicStage rezolvare

     Ok zilele astea am avut sansa sa intalnesc un mp3 player sony , in imaginea alaturata vedeti inculpatu :), foarte modern si intuitiv nu imi vine sa cred daca ridici de inelul din jurul jack-ului castilor trece in modul de selectie si iti selectezi melodia dupa care apesi pe ditamai butonu play nu se poate mai usor. Ce e anevoios la el in lipsa cd-ului original ai de furca sa instalezi aplicatiile cu care se pot transporta pe el melodii intr-un format acceptat. In urmatoarele randuri voi oferi un link la o versiune de cd cu soft necesar pentru actualizarea si introducerea melodiilor in player pentru ascultare ulterioara. Modelul de productie a acestui "Network Player" este Model # NW-E507

    Pai sa incepem cu inceputul Network Player Model #NW-E507  puteti sa vedeti detalii si alte softuri interesante pe linkul produsului. Singura treaba pe siteul produsului la drivere si aplicatii se gaseste SonicStage numai o versiune de upgrade pentru folosirea noilor functii din programel si care sa ajute performanta mp3-playerului, asta insemnand  ca trebuie sa aveti instalata versiunea venita o data cu mp3 playerul in cd-ul cu utilitare dupa care sa instalati actualizarea care sa imbunatateasca practic versiune de cd.
Ok acum eu o sa iti dau linkul de download pentru versiunea offline de instaler la versiunea 4.2 de la SonicStage, pe locuri fi gata start  acum ai link de download la SonicStage 4.2 Offline Installer .  Ok si ar mai fi pagina de support de la Sony pentru acest echipament modern cu un nume generic NW-E507 . De pe pagina de support poti downloada fara alte probleme un program de actualizare firmware, o actualizare pentru un plugin din windows xp, un screensaver nou pt mp3-player etc. Sper sa va fie cat mai de ajutor articolul asta. La recitire.

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Exista sau nu virusi pe Filelist traker