Virusul politia romana sau teapa de milioane de dolari


Acest virus denumit "virusul politia romana" de fapt nu este impamantenit el de fapt este un virus care isi modifica forma/numele dupa pozitionarea globala a calculatorului infectat cu alte cuvinte foloseste un sistem de detectie care afla ip-ul calculatorului infectat si setarile ortografice dupa care ia infatisarea celei mai apropiate forme la dispozitie. Vedeti in continuare ce metode eficiente de combatere exista si pareri despre aceasta infectie virala care circula pe internet.
Din pacate cea mai comuna metoda de dezinfectare este reinstalarea sistemului de operare mai nou se pare ca se cauta prin actualizari sa se combata virusul direct de la sursa in windows 8.
Virusul a aparut in urma cu ceva timp in S.U.A., Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia, Austria si Olanda si recent, a aparut si in Romania. La noi in tara, atacatorii solicita plata unei sume de 100 de dolari sau 300 de lei pentru deblocarea calculatoarelor.
Au fost oameni care au apelat numarul national de urgenta al politiei si au intrebat despre aceasta infectie, li s a spus ca e un simplu virus de calculator.
Reprezentatii politiei ii sfatuiesc pe utilizatori sa nu se increada in astfel de inselatorii, intrucat Politia Romana nu trimite niciodata prin intermediul internetului astfel de atentionari.
Alta metoda de dezinfectie ar mai fi: Poate fi sters, cu ajutorul BitDifender LABS, care ofera un removal tools gratuit. Calculatorul, insa, trebuie folosit in varianta SAFE MODE Command prompt, altfel fiind blocat de virus.
Alte informatii aici si aici

Comentarii

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC