Sa apara bara de adrese in My computer/Windows Explorer/Internet explorer

Daca ai pierdut bara de adrese din My Computer sau din Internet Explorer pasii care o sa ii citesti aici te vor ajuta sa refaci aspectul barii de meniuri astfel incat sa regasesti bara de adrese care iti trebuie. Vei reusi prin urmarea pasilor descrisi in articolul urmator acest articol este valabil si pentru Win Vista, 7 etc.
In cazul windows explorer(My Computer):
Pas1. Din  Meniul "View" mergi la coloana "Toolbar" si bifezi "Address Bar"
Pas2.* Bara de adrese.(Deblocata) Are o dungulita perforata acolo in stanga(separatorul), tragi de acesta spre dreapta, sau o tragi sub bara cu butoane standard. Dupa ce ii stabilesti pozitia, poti sa dai click dreapta pe portiunea cu butoane bifezi "Lock the Toolbars" (Atentie daca oricat ai face aceasta miscare nu reusesti sa refaci bara de adrese asigura-te ca in click dreapta meniul "Lock the Toolbars" este debifat inainte de a selecta marginea barii de meniu cu ajutorul cursorului mouselui si a trage in jos pana ce bara de adrese este eliberata.)
*)Daca dupa pasul 2 inca nu sunteti multumiti de rezultat, poate bara este prea lata acum ocupand mult din ecran, poate pozitia butoanelor s-a schimbat radical, in acest caz urmariti rezolvarea in cazul browserului Internet Explorer .
In cazul Internet Explorer (Browserul):
Pas1. Se incepe prin a dezactiva bari (Toolbars) din click dreapta si debifare pe bara de meniuri a browserului, la unele o sa mai trebuiasca sa dai continue, accept ori disable, poate sa bifati ce bara mai vreti dezactivata impreuna cu acea selectata, in acest fel bara de meniuri se va elibera se va subtia, browserul se va deschide mai repede iar dumneavoastra veti fi mai fericit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea ta.

Reduceri folosind codul

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Postare sugerata...

Un program care amplifica sunetul la boxele de la pc

Program de modificat poze PhotoInstrument

Postări populare de pe acest blog

Rezolvare problema SMS pe iPhone in reteaua Vodafone

Ce faci cand de odata nu mai ai semnal video la monitor NO SIGNAL

Cum putem sterge un sistem de operare Windows XP daca avem doua sisteme instalate pe un PC